Design Your Body @ Antwerp | Best kept secret for fast & effective cellulite reduction

 

LAAT U VERRASSEN EN KOM SNEL EENS LANGS

 

Voor een persoonlijke uilteg kunt u ons elke dag bellen. Behandelingen zijn enkel op afspraak. ( zowel ochtend-, middag- alsook avonduren.)

Klapdorp 52                    B-2000 Antwerpen       (nabij ´t Eilandje & ´t Mas)   

 im_nieuw__2010_1.JPG

Bel ons snel;  

+32 (0) 473 231779 gsm

of contacteer ons door gebruik te maken van het contactformulier 

Ga naar contact

non chirurgisch - anti aging afslanken - voedingsadvies - lichaamsmassage - lymfedrainage   huidverjonging - huidverbetering - O² inhalatie - gelaatsverzorging - therapie

82.jpg   O² Intraceuticals     83.png

82.jpg   Hypoxi Therapy      83.png

Hypoxi ®

hypoxi_int_logo.png

Welkom op onze website, in de linker kolom staan de verschillende behandelmethodes, u hoeft enkel deze links aan te klikken en wij leggen alles in detail uit.

Goede voornemens ?  ´Eén maat minder in één maand tijd ?  Het kan....! 

hypoxi_top.jpg

 HYPOXI THERAPIE  1 maat minder in 1 maand tijd, het kan   Dankzij HYPOXI THERAPIE kan je WEL op een doelgerichte manier afrekenen met plaatselijk vet en cellulitis. De oorzaak van hardnekkige vetopstapeling en sinaasappelhuid is namelijk te vinden in de bloedsomloop. In probleemzones zoals dijen en buik verloopt de bloedcirculatie stroef. HYPOXI werkt met toestellen die dankzij computergestuurde afwisseling van vacuüm (onderdruk) en compressie (bovendruk) de bloedcirculatie optimaliseert en het lokale vetmetabolisme activeert. Doordat men tegelijkertijd op een rustige tempo beweegt, gaan de spieren de inhoud van de vetcellen als energie gebruiken. Zo wordt gerichte vetreductie een feit en dat is het succes van de methodeÉén trainingssessie duurt slechts 30 minuten per dag.

hypoxi_int_logo.png

KLIK HIER VOOR NOG EEN DUIDELIJKE UITLEG

 HYPOXI THERAPIE    1 maat minder in 1 maand tijd, het kan!  De absolute afslanktrend en meest betaalbare succesvolle methode.  Een uitgebreide figuuranalyse. voedingsadvies , proteïnen kuur, voedingssupplementen, huidversteviging, anticellulitis behandelingen, voor en mannen alsook voor vrouwen.  Kom langs en laat je verassen hoe eenvoudig en vooral hoe betaalbaar het is ! Speciale kennismakingsactie en eindejaarsactie !

Dankzij HYPOXI THERAPIE kan je WEL op een doelgerichte manier afrekenen met plaatselijk vet en cellulitis. De oorzaak van hardnekkige vetopstapeling en sinaasappelhuid is namelijk te vinden in de bloedsomloop. In probleemzones zoals dijen en buik verloopt de bloedcirculatie stroef. HYPOXI werkt met toestellen die dankzij computergestuurde afwisseling van vacuüm (onderdruk) en compressie (bovendruk) de bloedcirculatie optimaliseert en het lokale vetmetabolisme activeert. Doordat men tegelijkertijd op een rustige tempo beweegt, gaan de spieren de inhoud van de vetcellen als energie gebruiken. Zo wordt gerichte vetreductie een feit en dat is het succes van de methode!                      1 maat minder in 1 maand tijd, het kan !   Een trainings  duurt slechts 30  minuten. Prijzen zijn reeds vanaf 8,50 € per behandeling.(op basis van een jaar-abonnement) 

rcol_hypoxi_mommy.jpgMommy goes HYPOXI.    Een doelgerichte figuurtherapie is voor alle nieuwe mama‘s na de zwangerschap beter dan sporten of een dieet.  Sporten en dieet zijn methodes die vaak te ingrijpend kunnen zijn en missen bovendien meestal het gewenste effect. Hypoxi therapie is bijzonder geschikt voor alle nieuwe mama‘s, doeltreffend en met gegarandeerd resultaat.

 

PRESS REVIEWS  klik op de link

 

Life Style Channel - October 2011
Grazia - August 2011
New Weekly Magazine - December 2010
NW Health -November 2010
Sunday Times - August 2010
Good Health Magazine - November 2010
Harpers Bazaar - April 2010
Bella Beauty - January 2010

Australian Cosmetic - January 2010
OK Magazine - April 2010
Glamour - March 2010
Cosmopolitan - November 2009

Star Magazine - October 2009
Womans Day - July 2009
Good Health - July 2009
Good Health & Med - May 2009
Oxygen Magazine - April 2009
Hello - June 2009

OK Magazine - February 2009

Sunday Times - November 2008

 

 

Design Your Body @ Antwerp  |  Klapdorp  52 |     B-2000 Antwerp |   +32 473 231779  +32 473 231779
info@designyourbody.be | www.designyourbody.be |  

Aman, Amsterdam, Antwerp, Athens, Barcelona, Berlin, Brussels, Dubai, Düsseldorf, Hamburg, Knokke, London, Madrid, München, Milano, Moscow, Sidney, Vienna.

   © Design Your Body @ Antwerp  by all rights reserved. www. hypoxi-knokke.com ©   /  www.hypoxi-knokke.be ©  /  www.designyourbody.be  ©